Programació Cultural - Mescladís Lliure Altell

De Jueves, Octubre 17, 2024 hasta Sábado, Octubre 19, 2024

L'Altell del Lliure arrenca la nova programació amb una proposta diversa i vibrant que celebra la creativitat i la pluralitat cultural. Aquest espai, destinat a ser un punt de trobada per a les arts emergents, les expressions artístiques, diàlegs sobre drets humans, sobirania alimentària, migració, convida el públic a gaudir d'un ventall de performances, música, conversatoris, poesia, debats, diaques, posant èmfasi en la col·laboració per a la promoció del patrimoni cultural de la ciutat de Barcelona.

La gran inauguració, que es farà el 17 d'octubre, començarà a les 21 h amb un potent bloc de performances artístiques. Entre els actes, destaquem la presència del Maracatu Besouro Preto, un grup de percussió que porta el ritme vibrant del nord-est brasiler i la participació de Walid Mahmoud Mountassir, músic arrelat a la cultura de transmissió oral, el gnawa, l'herència dels ancestres de l'Àfrica Occidental arribats al Marroc com a esclaus al segle XIV.

Mira la programació:

17 d'octubre

21h - Maracatu Besouro Preto

21.30h - Walid Mahamoud Mountassir, cantant marroquí (música)

22.10 h - Bossame molt (música)

- Dai Sombra - Dones Brasileres contra el Facisme

23.00 h - Chucara banda (música)

23.45 h - Tancament

18 d'octubre

22 h - Poetry is not dead - Performance "Electropoesia"

22 .40 h - Poeta Villero (poesia)

23.15 h - Trio Cumbia Club (música)

00.00 h - Tancament

 

Informacions i reserves de taula: 658 433 031 

* Aquesta programació està subjecta a modificacions per situacions operatives o de context, s'informarà oportunament els canvis.*

/ conócenos

Memoria de Actividades 2021, 2022 y 2023

En los dos años anteriores hemos recorrido un camino de crecimiento, desafíos e innovación que se cimientan en los 15 años previos de evolución de la Fundación Mescladís, tal como detallamos en la Memoria de Actividades 2005-2020. Nuestra misión de promover la inserción socio-laboral digna a través de la convivencia basada en la justicia social se mantiene más firme que nunca. Para ello nos apoyamos en nuestros 4 ejes de sostenibilidad: económica, ambiental, social, emocional.

Memoria de Actividades 2005-2020

Más de 15 años trabajando por la justicia social y el derecho a migrar

Desde Mescladís impulsamos la inserción socio-laboral de personas en exclusión y desarrollamos iniciativas educativas, económicas y culturales en favor de la convivencia, el derecho a migrar y la justicia social. Mescladís es sostenible económicamente y un referente de la Economía Social y Solidaria.

Entender Mescladís

Economía solidaria, derechos y oportunidades

Mescladís es una entidad sin fines de lucro cuya voluntad es contribuir a la cohesión social. Apostamos por una convivencia enriquecedora, con derechos y oportunidades para todos y todas.